Alla inlägg under januari 2012

Av mammas-lilja - 23 januari 2012 23:37

Är så glad att det äntligen händer något även om det inte är i den farten och de första målen som jag tänkt mig, så rör det sig ändå åt rätt håll. Och vi ska även bjuda in min försäkrings agent på försäkringskassan till ett möte med båda mina dr och psykologen och sjukgymnasten, och så mig också så klart :-) fast det kan tydligen ta lång tid innan alla kan samtidigt.:-)

Av mammas-lilja - 23 januari 2012 23:26

I förra veckan började jag smärtskolan på smärt mott och denna föreläsning handlade om "vad är smärta. Och vi var 12 st (tror jag) alla med olika typer av smärta men alla med svår långvarig smärta. Så det var skönt att INTE vara den som en "APA I BUR" jämt.Samma dag fast just innan smärtskolan så har min dr på medicin mott, min dr på smärt mott och jag haft ett möte under det mötet togs alla ? upp så vi kan vidare gå med min handlingsplan för hur jag ska klara att återgår till ett någolunda normalt socialt liv samt en rehab plan till de andra personerna som kommer arbeta med mig under min tid på smätmott. Och jag ska gå på smärtskolan en gång i veckan under flera veckor. Och det ser jag fram emot.!!! 

Av mammas-lilja - 23 januari 2012 21:57

Efter ett par av skit veckor med för mycket för min hjärna och kropp klarade av, då all min fokus har hamnat på mig själv och på att klara av de förbannade sjukhuset besöken och allt omkring det. Så nu hoppas jag att jag har fokus en liten stund varje dag eller varannan dag att skriva ett inlägg hur sjukt spännande mitt liv är och all glamour i mitt liv, hahaha nu fick jag dagen sista skratt tror jag!!!! Eller inte lär garva åt det när jag har lagt upp det i bloggen också ;-)

Av mammas-lilja - 4 januari 2012 00:13

Ett år sedan! Helt otroligt!!!

Av mammas-lilja - 2 januari 2012 22:37

Snart är det ett år sen jag började blogga!!! Den 4 jan skrev jag mitt första inlägg, tänk vad tiden har gått fort, men året som har gått har inte alltid varit roligt el bra, det har varit ett mycket mycket jobbigt år, och många har farit illa pga att jag har varit och fortfarande är sjuk. Men som jag sa i ett tidigare inlägg så händer det som händer och jag ska tänka så positivt jag bara kan och jag hoppas att saker och ting ska bli bättre så jag, min familj och de nära mig också känna sig bättre och glada!!!                       Sen vill jag slippa alla sjukhusbesök och undersökningar.Hur som helst ville jag bara säga att denna blogg var riktade mot mina nära och kära skulle kunna hålla koll på hur jag mår förutom att ringa eftersom jag har svårt att prata ibland och jag orkade inte sms/ringa alla och informera alla så fort det händer något nytt men den fungerade även för något annat för mig. Som en ventil när jag känt mig ledsen och nere så skriver jag ett inlägg och känner att jag tycker att det är lättare att hantera när jag har fått släppt ut lite innan. Och jag är glad för de som läser min blogg. Vill önska er en god fortsättning på det nya året, kramar!!!!!

Av mammas-lilja - 1 januari 2012 12:50

Nyårs löften?? Nä.. Säga att detta kommer bli det bäst året någonsin?? Nä.. Är jag skrockfull? Ja... För året på nyårsafton så tänkte jag: inget år kan bli sämre än detta!!! alltså 2010, fråga mig inte varför det kommer jag inte ihåg så i år har jag inte tänk nått. Det som händer det händer!!Jag skulle vilja fira mitt nyår utomlands nån gång, äta en god middag på en resturang och sen gå på kväll promenad och titta på alla människor, för att mot att gå på stranden med sand mellan tårna, titta på fyrverkerierna ( om de har sånt) och slippa frysa även på kvällen, och bara blir bortskämd det är lyx... 

Av mammas-lilja - 1 januari 2012 00:33

Ett gott nytt år önskar jag alla mina läsare och alla andra därute!!! Vi har firar hemma, med god mat i lugnet. Och nu när smällarna är över kan man gå och sova. 

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Buzzador

Räknare


Ovido - Quiz & Flashcards