Alla inlägg den 2 mars 2012

Av mammas-lilja - 2 mars 2012 23:53

Denna vecka har killarna haft sportlov, så skönt för jag slipper ställa kl och kliva upp och jaga upp skoltrötta ungar. De har även somnat tidigt utan diskussion, längtar till sommarlovet just för den orsaken.

Jag ska berätta en sjuk sak, i söndags skulle jag öppna min medicin som jag hade hämtat ut tidigare i veckan så hade jag fått fel medicin, hade fått morfin istället för metadon!!! Så maken åkte till samma kedja men en annan affär, och då så sa de: Nä de hade inte gjort nått fel.

Så dagen efter så ringde jag till sjukan och pratade med de som jag pratade med när jag behöver ett nytt e  recept, och de såg att dr hade skrivit ut rätt medicin och att det var apoteket som hade strulat, och att jag bör vända mig till det apoteket där jag hämtade ut medicinen


Och när jag hade gjort det så sa hon att det såg rätt ut och hon inte trodde att jag hade fått fel, men hallå jag håller ju i ett morfin paket!!!!

Så hon sa att jag fick komma dit så skulle de se vad de kan göra. Så eftersom jag skulle till sjukan så var det bara kasta mig över telefonen och boka färdtjänsten, eftersom tiden var knapp men jag lyckades boka en taxi till apoteket och sen 10 efter jag hade kommit dit så gick taxin till sjukan, så väl inne på apoteket haffa jag en i personalen och frågade efter damen jag pratade me, så ringde mobilen och taxichaffören var framme och stod och väntade på mig utanför, så när damen kom ut hade hon lyckligtvis tittat efter och upptäckt felet och redan gjort i ordning mitt metadon så vi behövde bara byta, och hon bad om ursäkt, men jag tycker det är helt sjukt att något sådan ska hända, tur att man har ögonen öppen innan man sätter i sig pillerna

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Buzzador

Räknare


Ovido - Quiz & Flashcards