Alla inlägg den 26 juni 2012

Av mammas-lilja - 26 juni 2012 23:06

Jaha fortsätta där jag slutade.. Jo jag ska koncentrera mig på mig själv en tid framåt för att jag ska må bättre, som människa, som mamma, som hustru, som vän, ja som allt.Bara tanken skrämmer mig, då barn och hela kitet ska komma i handra hand,  och jag ska sätta mig själv först, och hur gör man det?Sen till vilandet då, ska jag vara ensam, gärna göra mindfullness, äta på rätta tider, sova på rätta tider och vakna på rätta tider. El rätta och rätta det finns det inte men att det känns rätt för mig.Men jag är ju livrädd att vara ensam, det är det sista jag vill. Speciellt på natten. Så hur löser jag detta?? Jag hoppas att det går för jag vill ju inte att det spricker på första el andra för den delen heller, vill ju ro i hem detta och liva ur detta som en starkare, självsäker, målinriktad med vad jag vill med saker och ting.

Av mammas-lilja - 26 juni 2012 20:59

Jag rådgjort med smärt mott hur jag ska göra med min lista, jag ska välja då jag inte rangordnade efter det viktigaste utan bara som jag kom på.

Så jag har valt nr 1 och nr 9 och ska jag foukusera mer på de. så jag har gjort upp en liten plan.

I helgen ska jag ha en tjejkväll, det är en sak som gör mig glad samt att barnen ska sova hos farmor så får jag sova ut, och jag ska ta vara på mina dagar och vila mitt på dagen.


ska äta lite middag nu....

Av mammas-lilja - 26 juni 2012 04:46

Glädje blandat med sorg är vad som finns i mitt hjärta just nu, det sjuka är att jag inte vet hur jag ska beskriva el berätta varför jag känner sorg, undra hur länge en människa kan bära ett hjärtesorg utan att gå sönder och hur länge kan en trasig människa vandra på denna jord. Jag ser fram emot helgen och tjejmiddagen, hoppas alla kam komma, så vi kan äta god mat och sitta och snacka med varandra, det bästa är det att det är bara tjejer som jag litar på så jag kan prata om vad som kommer på tal. Är sjuk sugen att gå ut och dansa!!! Gå på Golden Hits och dansa hela natten åtminstone tilll kl 3, har frågat S om hon var intresserad detta, vilket hon var sån tack och lov, så vi ska ut och dansa. När är dock inte bestämt ännu...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23 24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Buzzador

Räknare


Ovido - Quiz & Flashcards