Alla inlägg under november 2011

Av mammas-lilja - 16 november 2011 23:58

En dag denna veckan fick jag höra av en som inte är min vän (inte för jag tror mina vänner ljuger) utan bara kunde vara utan en åsikt, och hon tyckte att mina smycken var så fina, och det värmde så mycket, den morgonen hade jag ett leende på mina läppar. Vad händer med världen just nu?? Jag lider med er som har fått dåliga nyheter de senaste dagarna, när man ser andra människor som också går igenom ett helvete så ser man sin egen värld med andra ögon efter det, och ibland så ser man sin värld99 på ett bättre sätt, man ser det bra istället för det dåliga, ibland behöver man det för att orka kliva upp på morgonen, nu menar inte jag att jag önskar att alla ska få ett värre helvete än mig bara för att jag ska få må bra, hoppas ni förstår mig rätt. I morgon är min sista behandlingstillfälle!!!! Och från i morgon och tre månader framåt ska jag bedöma effekten av behandlingen sen ska jag träffa min dr och vi ska diskutera hur vi ska gå vidare, antingen blir jag bättre och då får jag en remiss till kirurgen annars ska vi diskutera den behandlingen jag tacka nej till pga biverkningarna. Idag har jag varit hos logopeden med L och vi åkte färdtjänst och det var första gången han åkte taxi och innan var han full av iver men han tyckte det var tråkigt :-D men innan besöket när vi satt i väntrummet, vi var ungefär 40 min tidiga så när jag skulle resa mig kom jag knapp upp för jag hade en fruktansvärd smärta i höger höft, och den har hållit i sig hela dagen och kvällen och nu hoppas jag verkligen att det släpper i natt, så jag kan röra mig i morgon!!!För idag ringde dagis för B hade feber, så kom vi hem och hon sköter magen ordentlig sen försvann feber, men orkar inte bråka med dagis så hon får vara med farmor i morgon,

Av mammas-lilja - 14 november 2011 23:07


Av mammas-lilja - 13 november 2011 22:12

Dagen idag har varit en riktigt tråkig söndag, den har inte bestått av något förutom sitta i soffan och glo på tv och ligga i sängen och glott på film. Men jag beslutade att jag ska ha tjejkväll för mina tjej kompisar. Jag har tänkt på många saker som kom upp när jag träffade dr på smärtkliniken som jag inte tänkt på förrän jag satt där och sa de, saker som gör mig ledsen och de här sakerna kan jag ändra på, som tex att jag känner mig nere pga av att jag inte träffar min vänner så ofta, vissa mer än andra men utan barn och att jag får vara jag för en liten stund och i en säker miljö där jag inte behöver vara orolig över att kollapsa och då orolig över hur jag ska ta mig hem, förutom när jag är med min ängel V förstås som alltid får hem mig på ett säker sätt, men jag kan ju inte släpa mig henne överallt även om jag vill det för hon är ju sjukt underbar, rolig, och snäll så kanske hennes andra halva vill umgås med henne ibland också;-) så får jag dra hem mina vänner hem till mig så om jag kollapsar så gör jag det!! Denna vecka som kommer ser bättre ut än den som var, så det känns också mycket bättre. Till sist så ska jag tänka och hålla tummarna för er som ska göra något speciellt i morgon!!! 

Av mammas-lilja - 12 november 2011 21:36

Av mammas-lilja - 12 november 2011 21:33

I torsdags så var jag på behandlingen sen så åkte jag taxi hem. Och det bästa med de dagar jag har varit på behandlingen är att jag oftast att jag känner mig glad. Sen igår var jag på smärt mott och träffade läkaren och vi gick igenom hur mitt liv ser ut just nu. Jag berättade hur jag känner och vad jag gör på dagarna och vilka val jag väljer att göra och allt sånt så hon ska få en bild hur jag mår både fysiskt och psykiskt. Och vi pratade i en och halv timme och då upptäckte jag att det var 10 min till min taxi gick så då var det bara att skynda mig!! Väl hemma då var jag helt slut, kände att bara ville ligga i soffan, efter en halvtimme besluta jag att plocka fram pärlorna och sortera lite, och när jag skulle lägga tillbaka de så råka jag trycka på ena locket så en ask med 6 fack med olika pärlor flög igenom rummet, så nu har jag lite mer att sortera :-( Imorse var V och barnen M, L och N här och fikade och så plockade jag fram lite pärlor så ungarna gjorde halsband, trevligt sen när de gick hade jag så ont att maken fick ta barnen så jag fick sova ett par timmar på eftermiddagen sen på kvällen har jag gjort klart mitt armband till Annika och gjort ett till.

Av mammas-lilja - 10 november 2011 10:12

Machande örhängen;-)

Av mammas-lilja - 10 november 2011 09:54

Av mammas-lilja - 10 november 2011 07:29

Så nu e sjukresan beställd för det är dax för behandling idag. Och färdtjänst kortet har inte kommit än. Idag känns det lite bättre så det är skönt, och det bästa är att min telefon fungerar nu!!!! Så jag slipper högtalartelefonen!!!!!!  

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Buzzador

Räknare


Ovido - Quiz & Flashcards