Alla inlägg under juni 2012

Av mammas-lilja - 22 juni 2012 23:02

idag ha vi gjort midsommar firaande som vi tyckrt var lätt och så lite omständigt det kunde bli, det var faktiskt väldigt lättsamt och trevligt.

I morse bakade jag ch B både kladdkakemuffins och vanliga sådan.

Sen tog jag en powernap sen fixade i oss, gissa vad jag gjorde jo jag hade lagt hennes nappar i min sminkväska för att hom inte skulle hitta de, det hade jag glömt, så jag öppnar väskan och gissa om hon blev glad när hon hittade de, och ledsen när N kastade de. men efter en timmes gråt så tog vi bilen till farmor frö att parkera för sen gå till firandet, det var trevligt att ta en promena sen kom vi fram och vi hittade en plats för filten och vi satte oss och fikade saft och bullarna från vårt bak i morse

sen fiska B i fiskedammen och sen började dansa och B had hitta sin bästis C och hans familj. så E dansade med W och C och N med B, och de fick hålls handen.

sen efter det fick B en korv i vagnen så gick vi tillbaka hem till farmor för att äta tre rätters middag, sill och ägg och sen grillade vi och sen efterrätten jordgubbar med glass.


En väldigt trevlig dag med massa god mat och trevligt sällskap


Tanken var att jag skulle till lägenheten ensam och sova och vila upp mig, kom dit la mig i sängen och saknade familjen så jag plockade hop sakerna ch smsa N att komma möta mig och så han gjorde!!!!                                        
                                                  
                                                  
                                                  
                                                  
                                                  
                                                  
                                                  
                                                  
                                                  
                                                  
                                                  
                                                  
                                                  
                  


Av mammas-lilja - 22 juni 2012 11:39

Så är självaste midsommar här.

Jag är inte mycket för såna här högtider. Dansa runt stången och såna saker men när man satt barn till världen så är det bara att gilla såna saker, man vill ju inte att de ska vara de enda på dagis el skolan som inte gör såna saker.

Så idag har B och jag bakat kladdkake muffins och vanliga muffins till dagen till ära.


Igår skulle jag försöka blogga när jag hade tagit en insomningstabl och det gick inte något vidare som ni ser.

Men igår var jag så sjukt trött att jag somna innan barnen, tur att jag är i huset.

Jag ska fira midsommar med barnen och sen äta middag hos svärföräldrarna sen ska jag hem óch sova sova sova låter bra va?


Av mammas-lilja - 20 juni 2012 15:35

Att livet kan såra en så sjuk mycket och ändå måste man kliva ur sängen och fortsätta leva. Hur vet man om man gör rätt? Så synd att man aldrig kan få några garantier så om man gör fel så om det är dåligt är det bara spola tillbaka tiden och göra rätt. Igår har jag haft kvalitetstid med svärmor så himla trevligt, det var länge sen sist. Är så tacksam för henne, hon stöttar mig i alla svåra beslut och det är så skönt att veta att vi kan prata om allt (det mesta iallafall). 

Av mammas-lilja - 19 juni 2012 04:26

Piller i alla format, fy faan vad jag hatar de, 23,5 tabl om dagen tar jag, det är sjukt mycket och hur jag än gör för att trappa ner så går det inte. Men är tacksam för när det är dax för att sluta så blir jag inlagd för avgiftning så jag inte behöver gör det själv. Nu sitter jag på toan och har skit ont :-( Jag hatar detta...Nått positiv är att B somna utan nappen i kväll, visst det var hon lite ledsen men hon somna utan att skrika!!!!Jag ska passa på att gratta  K , min store brors fästmö!!! Jag grattar dig i efterskott!!! 

Av mammas-lilja - 18 juni 2012 20:21

Jag har startat jogga och fy vad snabbt kondisen försvinner, redan efter ett par steg så flåsa jag.Men jag klarade ett varv på 2,5km på 17 min.En bra bit innan kondisen är bra igen. I morgon har jag en tid till psykiatrin och fortsätta mitt inskrivnings samtal, och jag har noll lust att sitta där och berätta hur och på vad jag tänker när det inte är säkert att jag får gå till henne. Och att de inte vet när jag får komma dit och påbörja min terapi.Nu e jag så trött att ögonen går i kors. God natt!!! 

Av mammas-lilja - 17 juni 2012 23:46

 
Av mammas-lilja - 17 juni 2012 23:42

Idag har jag bestämt mig för att uppdatera min blogg varje dag antingen kl 10 el 14:30 för att låta lite komma ut varje dag. Det är sjukt jobbigt att bära allt inombords.Ska berätta om de helt underbara blommorna L och maken köpte åt mig, de gjorde även en sjukt fin sak för mig, de skrev ett jätte fint brev till mig och när jag läste det rann så klart mina tårar.Lite uppdatering, jag mår bättre psykiskt men det går upp och ner, och jag tycker det är jätte jobbigt att de två senaste, en kurator och en psykiatriker har det skurit sig total mellan mig och de, så smärt mott skicka en remiss till psykiatrin, och efter nästan två månader fick jag komma dit och berättade hur det låg till och då fick jag veta att det var en förberedelse möte inför sömngruppen, och visst jag sover dåligt men det var inte det som jag behövde akut hjälp me. Jag har mått så dåligt på sistone att de på sjukan men även jag är rädd att det går för långt, om ni förstår?Och jag skulle få enskild terapi nån gång i sep-okt och det var ett slag under bältet tycker jag.Just därför mitt beslut att skriva av mig lite i bloggen. Maken hittade på nätet ett preparat som heter humita och man tar det på samma sätt som diabetiker som använder pennor, så får jag en penna som jag kan injektera mig med och efter ett par behandlingar så ska man märka skillnad!!! Så håll tummarna att min dr säger ja till detta sen att alla prover visar att jag är tillräckligt frisk!!!!Nu är det Dax för sängen, el luftmadrass en sådan lite mer lyx variant för vi fick ont av att ligga på soffan så i helgen gick vi in på jusk och köpte en sådan. 

Av mammas-lilja - 12 juni 2012 09:36

Idag har jag mitt första besök hos den nya psykologen och jag hoppas vår kemi funkar eftersom de två sista har det inte gått så bra, jag känner att jag måste lita på personen till 100% för att jag ska vilja berättar saker för henne, och när jag inte litar på de så blir det bara att jag pratar om de ytliga saker och det hjälper ju inte mig.


I veckan startar killarnas sommarlov, det känns som igår som det förra tog slut. Men det ska bli skönt att slippa vakna 6:45 varje morgon och man slipper stressen, man kan kliva upp och äta frukost och gå lägga sig igen, om så nu önskas.


Men min helg som va var väldigt bra på många sätt men mindre roliga på mornarna, varje morgon var det en ny som ringde och väckte mig, det var inte elakt menat men jag hade min första helg själv och jag ville sova ut.

Men jag känner att jag fick umgås med mina vänner och nära och kära och ladda batterierna till 100% igen så det var sååå nice.


Kan berätta när jag kommer hem hur det gick hos tanten, för er som är intresserade!!

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23 24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Buzzador

Räknare


Ovido - Quiz & Flashcards