Alla inlägg under april 2011

Av mammas-lilja - 19 april 2011 15:16

 
Av mammas-lilja - 19 april 2011 13:06

så idag ringde jag mott och fråga vad jag skulle göra med min smärtlindring, men dr från förra veckan hade påsklov denna vecka så han skulle hitta någon annan och rådfråga och sen återkomma till mig, med något vettigt hoppas jag   och under tiden har jag gjort degen till mina piroger jag ska göra till middag, jag har lyckas hittat min plånbok och hemma nycklar som var borta i morse, hittat en klänning och ett par skor jag vill ha, måste bara få makens godkänande först innan jag beställer det.

Av mammas-lilja - 19 april 2011 04:24

Så här länge gick det utan att klaga. Nu på morgonen väntar ett samtal till mott. Sen undrar jag varför jag blir sjuk, jag tycker jag fyllt min bägare med otur både en och två gånger, och nu börjar det faktiskt räcka. Jag hatar nätter som denna....

Av mammas-lilja - 18 april 2011 10:46

Dag 20 – Mitt hem- mitt hem är min borg, jag älskar nästan mitt läge på mitt hus, det finns en gångbana utanför min häck och där kör det även bilar för vi bor i område, när det byggde det skulle vara bilfritt men nu e det inte så och det stör mig en aning, men annars är det nära till allt, affären, dagis, skola, buss och tåg. Men själva huset det duger fast jag vill gärna ha ett annat hus nu när jag vet vad jag vill ha/ vad jag tycker viktigt i mitt hus, som en stor tvättstuga, ett garage, flera badrum, och lite sånt, vi bor i en en plans villa på 110 kvadrat och det är en aningens lite för oss, skulle vilja ha en, en plans vila p 150-170 kvadrat och från mitt sovrum vill jag ha en egen toa och walk in closet( vet inte hur det stavas) men men får väl se om den drömmen någonsin slås in.

Av mammas-lilja - 18 april 2011 10:33

Jag har fått veta av .... att jag är inte döende så jag ska sluta klaga och bara bita ihop och det finns folk som har det värre än mig, så jag ska sluta tycka synd om mig själv. Så det är planen för denna vecka då. Får väl se hur det går, det lär tiden utvisa om inte annat:)

Av mammas-lilja - 18 april 2011 10:26

Idag kände jag bara att jag saknade dig, orkar inte bry mig längre för jag saknar dig och vad glad jag blev när du svara ska du veta. Nu lägger vi det här bakom oss och fortsätter framåt och struntar i allt;) jag är glad att du e min vän.

Av mammas-lilja - 17 april 2011 20:58

Ibland är jag dum mot mig själv, jag har ont, värktabl fungerar inte och jag vet att om jag ringer till mott i morgon så kommer jag bli inlagd och det vill jag inte, inte denna vecka, eller nästa för den delen heller. Så om jag blir inlagd så fixar de smärtlindringen åt mig men att ligga där och stirra i taket vet jag inte om jag har någon lust med, jag tycker man ska vara ordentligt sjuk om man ska ligga inne och jag är där mittemellan. Jag kan fortfarande välja och jag väljer mina barn och mitt hus före sjukhus, önskar ibland att jag inte vore så dum mot mig själv eller att kroppen sa ifrån på skarpen( fast det kanske den redan gjort fast jag inte bara lyssnar på den) Min medicinering är två depå tabletter per dygn, två morfin tabl vid behov och 8 Alvedon per dygn. Jag tar min första depå tabl 6:30 på morgonen, två till tre timmar efter jag tar min depåtablett så är jag hyfsad smärtlindrad, visst jag har ont över baken och springer på toan så där mycket sen kommer den jobbiga delen, eftersom jag får ta två extra morfin tabl per dygn så är det 6 timmar efter jag har tagit depåtabletten så i tre timmar ökar smärtan stegvis och jag får springa mer och mer på toan, ju mer jag går på toan ju mer retar jag tarmen ju mer blöder jag och ju mer får jag ont och när jag tar extra tabl har jag oftast så ont att den hjälper inte. Usch vad jag e less på den här skiten bara.... Vill inte mer nu, livet suger hårt idag:(

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Buzzador

Räknare


Ovido - Quiz & Flashcards