Alla inlägg under augusti 2011

Av mammas-lilja - 27 augusti 2011 00:34

I går kom min underbara make hem med en stor bukett med blommor och ett paket från kicks med en parfym från Avril Lavigne som heter Wild rose och där stod jag halvt panikslagen och trodde att jag missat att vi firade nått men det gjorde vi inte utan han var bara underbar och ville göra mig glad och det blev jag  Och parfymen luktar såååå gott!!!!! 

Av mammas-lilja - 27 augusti 2011 00:32

 
Av mammas-lilja - 26 augusti 2011 22:41

Så jag ska avsluta hur min usla måndag slutade, jag går in på Ica med fruktansvärd smärta och möter typ alla man inte vill möta, barnens lärare, föräldrar från dagis, grannar som man bara hälsar på och de flesta står och stirrar som jag vore ett missfosters. Tråkigt för de att de inte har tv hemma men jag bryr mig inte. Så på hemvägen börjar smärtan lätta lite men den försvinner inte så väl hemma så tar jag vidbehovs pillerna och de hjälper inte heller speciellt mycket så jag tar mina långtids värkande och min andra piller jag äter, i morgon kan jag namnge de orkar inte kliva upp ur sängen, och jag hoppas jag slipper göra det något mer i kväll, men tillbaka till min måndag och sen när jag tog de borstade tänderna och sen ryckte någon bort mattan under mina fötter och jag vaknade på tis morgon och upptäcker att min dotter B låg bredvid mig, och hade ingen aning hur hon hamnade där, och min kära make var fortfarande hemma fast kl var 6,30-7. Så tydligen hade hon velat ha mamma på natten och jag hade inte vaknat så då fick hon komma över till oss, men det tråkiga var att jag fortfarande hade så ont att jag knappt kunde röra mig och killarna började skolan på tis och L började 4:an och skulle få en ny lärare och en ny klass så han ville ha en med sig en av oss, medan J började 5:an och ville inte ha med sig mamma eller pappa:-( de börjar bli så stora. Så maken var hemma och följde med istället för mig för jag kom inte upp ur sängen för en kl närmade sig 11 och då kom jag upp och la mig på soffan och låg där till kl var 13, och hela veckan har jag haft mycket värre än förra veckan och bara på grund av en resa till sjukan, undra hur jag kommer må när behandlingen startar då jag kommer åka in 2 gånger i veckan!!!! Så utöver detta har vi i familjen haft lite andra bekymmer utöver min sjukdom och smärta och sånt men det vill jag inte skriva om i bloggen men mina vänner ni får reda på det när vi pratar:-) 

Av mammas-lilja - 25 augusti 2011 22:20

Denna vecka har varit så usel!!!! Är alldeles för trött att skriva hoppas jag orkar i morgon och helgen. Hoppas ni förstår och stannar kvar det är inte så att jag ger upp bloggen utan att jag mått piss.

Av mammas-lilja - 24 augusti 2011 22:59

Så igår började skolan för kidzen, helt sjukt att det har gått 11 veckor, tiden har bara sprungit förbi. Så i måndags skulle jag in till sjukan. Sonen J skulle me och han frågade grannbarnen H och P om de vill mer, mig kvittade det, de är stora och kan uppföra sig och lyssna på vad jag säger. Så när vi lämnat B på dagis så säger jag nu måste vi skynda eftersom jag måste köpa remsa innan, då säger H har inte tågen sluta gå? Jooo faaaan då är det bara skynda sig till kiosken och handla sen till bussen JIPPIE eller inte??????Så väl framme på sjukan så frågar jag efter sköterskan som jag har blivit tillsagd och får vänta en stund då ser jag min dr!!!!! Komma gående i korridor så vi börjar prata och jag förklarade att jag mår ännu sämre och att kirurgen inte ännu ringt mig och han skulle ringa mig två veckor efter besöket hos han. Sen kom syrran ut och letade kärl på mina armar. Och hon hittade fina kärl då fick jag åka!!!! Så då åkte vi hem och eftersom tågen inte gick idag fick vi ta bussen till och hela tog 4 timmar. H vill att vi skulle hämta B tidigare så då var hon tvungen att hjälpa mig till min make kom hem, och visst.Väl hemma med alla baren så gick vi in till grannen, H&p och deras mammas och snackas lite efter en stund kände jag att det var dax att gå hem och vila, smärtan var på gång, så hem och ta lite piller, har morfin och citadon och det hjälpte inte nått, då frågad H om hon och B fick gå och köpa glass, och jag kände att jag inte klarade att ligga ner, så in till grannen och hon stirra på mig och frågade mig varför jag inte låg i sängen och då brast det för mig, tårarna sprutade och jag visste inte vilket ben jag skulle stå på:-( och hon ville att vi skulle åka in till akuten och när jag vägrade och gick ut ur huset mötte vi B kompis och förälder, och hon tyckte typ likadant som grannen så då tog jag H och B och gick mot Ica. Resten av vad som hände kommer i morgon är så trött att jag ser i kors. God natt!!! Och dröm sött!!!

Av mammas-lilja - 20 augusti 2011 17:49

Igår var det en riktig pissig dag:-( hade riktigt ont och mådde allmänt bara dåligt & var ledsen. Men min underbara vän J, en av mina äldsta vänner vi gick på gymnasiet tillsammans, hon ringde mig och vi pratade om allt mellan himmel och jord, fast det är även jobbigt att berätta hur jag mår och vad som ska hända med behandling och allt sånt så det var även massa tårar. Men jag var glad att att den dagen är slut!!!! Idag mår jag mycket bättre, känner mig lite gladare, idag har vi grannungen P som ska sova här, och vi ska se film och doppa frukt i smält choklad och lite annat gott. Sen i morgon kommer V och hennes son N som går på B s dagis hit igen. Nästa vecka måste jag åka till SÖS för visa mina armar så ssk kan se var jag har kärl så jag kan emla när det är dax för behandling. Sen börjar skolan för killarna på tis, ska bli skönt att vara ensam men jobbigt att livs upp så tidigt när jag har svårt att somna på kvällen. Jag bara längtar till behandlingen nu.....

Av mammas-lilja - 18 augusti 2011 23:35

Idag har en av B kompisar på dagis och hans mamma varit på besök och de lekte och stojade och hade jätte roligt och vi satt och snackade, så himla trevligt, det var just det som jag behövde!!!!! Och min kvälls runda med B var och så himla skönt för min skalle, tack för du lyssna!!!!

Jag har känt mig lite nere och mer lessen än vanligt på sistone.

Jag känner mig sårad, jag ställer upp mer än jag borde, ibland så mycket att jag nästa åsido sätter min egen familj, för det mesta uppehåller kontakter och hittar på saker att göra och för att finnas där för vissa människor och hoppas att det är så åt andra hållet också men tydligen inte!!! E bara ledsen på att fråga folk men nästan aldrig bli tillfrågad. Även om jag förmodligen tackar nej just nu är det trevligt att få frågan!!!!

Och utöver det är det piss också, har bara ondare och ondare:-(

Av mammas-lilja - 16 augusti 2011 23:05

Då är jag på sista bokstaven, Ö

Ö

Jag är tacksam för ödmjuka människor som finns i min närhet, jag är tacksam för att jag kan vara ödmjuk.

Jag är tacksam för övriga människor, och när och kära, som finns i min närhet fast ni inte är nämnda i denna tacksamhetsalfabets utmaning, man blir ställd när man ska tänka på en sak eller en person som börjar på en viss bokstav.

 

Jag är tacksam för övriga saker i mitt liv som jag inte har nämnt.

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Buzzador

Räknare


Ovido - Quiz & Flashcards