Alla inlägg under augusti 2011

Av mammas-lilja - 15 augusti 2011 23:33

I morse var det tungt att kliva upp när klockan ringde, men smög upp då maken redan åkt till jobbet, för L & B sov fortfarande och 7:30 fick jag  väcka de. Lämnade B på dagis sen tog jag och L en promis men jag undvek backar för att inte få så jävla ont eftersom jag och L hade bestämt oss för att städa, dammsuga och svabba. Så när vi nästan var klar med dammsugningen så gick L till en kompis, så fick jag fortsätta ensam:-( men ville ha det gjort så....

Sen gjorde jag färsk pasta med skinksås (sååå gott) och dog på soffan.

Medan jag väntade på att dr skulle ringa så förflyttade jag mellan sängen och soffan.

Och sen ringde han!!!

Och i korta drag så skicka nått remiss till ssk som har hand om afaresen så hon kan ringa mig och vi kan boka behandling och tydligen ska jag få den två gånger i veckan i fem veckor sen utvärdera om man fått en effekt så fortsätter i tre veckor, annars   Slutar man. 

Och han hade fått svar från gyn, 

Och det kunde inte vara  cystorna som utsöndrar hormoner så stumpen blir galen. Och så förlängdes min sjukskrivning och nya piller som inte får bytas mot något billigare. 

Idag har jag haft riktigt ont i magen, trodde det först var att dr skulle ringa, sen för att jag har städat men ikke eller det tillsammans och nu har jag så jävla ont så jag kan inte göra nått annat än sitta på toa.,vill sova!!!!!!!!!

Av mammas-lilja - 14 augusti 2011 23:27

I morgon ska dr ringa mig, de flyttade tiden förra veckan för jag blev dålig. Så jag uppdaterar er efter samtalet.I morgon är det dax för dagis för B och jobb för maken och eftersom J är hos farmor så är jag och L solo hemma:-) det ska bli riktigt skönt faktiskt. Nu sover barnen faktiskt så snart får jag också det;-) god natt

Av mammas-lilja - 14 augusti 2011 21:26

Idag har vi varit på 1 års kalas, ett stort grattis till N, det var ganska mycket folk och jag har blivit känslig mot surr, mitt huvud klarar inte pga min piller:( men det var mysigt att komma ut, och så åt vi på Burger King, jag har aldrig gillat att äta där förut, men jag tog en whopper jr med ost och Gud vad det var gott!!!! På väg hem somnade dock B (kl 15) och vi lyft över till sängen men B vaknade inte, vi försökte väcka henne ett antal gånger utan att lyckas, kl 17:30 vaknade hon, så hon lär vara vaken hela natten:-(  

Av mammas-lilja - 14 augusti 2011 10:06

Min utvärdering av natten till i går, jo jag proppade mig med värktabl och då mina cortison pillerna, började få ont och då blundade jag och somnade och var så slut efter dagen aktiviteter så jag sov hela natten och vaknade lite över 7.

Och tydligen hade B strulat under natten och hållit på ganska länge och tillslut hade hon kommit in till oss och fortfarande strulat, även när hon vaknade så hade inte jag vaknat så maken däremot har varit trött i går:-)

 

Men i går var smärtat var värre än vanligt, fast det visste jag att det skulle vara för så e det jämt när jag har farit och flängt:-) fast det är värt det, att bara få komma ut ur huset även om det är ett par timmar så är det miljöombytet, och det är vad jag behövde just nu.

Natten till i dag har jag sovit dåligt, haft en värmekudde över magen och vaknat tusen gången, B har haft ytterligare en strul natt i kombination med att jag har haft ont, vilket betyder att det kommer bli en lång dag idag, i kväll berättar jag vad vi haft för oss idag.

Tacksamhetsbokstäverna Å & Ä

Å

Jag är tacksam att vi kan yttra våra åsikter fritt i vårt land.Jag är tacksam att jag kan yttra mina åsikter via min blogg, och på andra sett:-)

Jag är tacksam att vi har Åkt på semester utomlands med barnen så många gånger, bästa semester resan är Mallorca resan och det är dit jag vill Åka igen.

Ä

Jag är oerhört tacksam för att min familj speciellt min make älskar mig och att jag älskar min familj, sen att jag älskar mina nära och kära och att de älskar mig.

Jag är tacksam för att mina mina vänner, nära och kära som är ärliga, liksom att jag är ärlig mot de.

Jag är tacksam för att jag har någorlunda normal ägglossning så jag har fått tre underbara barn, känner flera i min omgivning samt några av mina vänner som inte har det och sett vad de gått igenom för att få barn, och jag vet att det är många kvinnor som bara tar sånt för givet, man borde skänka en tanke till de kvinnor som inte har det, som få igenom gå ett helvete för att få barn.

Av mammas-lilja - 12 augusti 2011 23:30

Idag vakna jag med ett leende på mina läppar av att B rullade upp våra rullgardiner och släppte in solen:-) Så upp ur sängen och i med frukost och sen packade jag skötväskan och maken körde upp B till farmor sedan tog jag och maken tog killarna och grannbarnen H och P och åkte tåg in till stan för att se premiär av Kapten Amerika. Gud vad det är folk i stan. (Stockholm) Det är ett helt annat tempo än vad vi har det ute på landet;-) Vi åt i kungshallen, där man kan välja det man själv vill ha och ändå sitta tillsammans, jag tog friterad kyckling, ris och sötsur sås, såå gott, det var länge sen sist, jag fick i mig 3 st:-) när det var 20 min kvar till filmen börja så gick vi på toa och sen köpte snacks:-) sen när vi kom in i salongen så var det så mörk att det inte gick att se rad nr, eller stol nr, händerna fulla så fixa upp mobilen för att lysa sig rätt och väl framme så börja jag langa saker i min väska till de olika personerna i sällskapet, observera då att jag fortfarande inte tittat på skärmen nä, så skriker en dam framför mig att jag ska hålla käften då först tittar jag upp och tycker vilken konstig reklam, frågar då tjej bredvid mig (inte tillhörande sällskapet) om filmen börjat? Ja hallå!!!! Var tyst!!! PINSAMT:-) då sjönk jag ihop och blev tyst:-) och fick säga åt killarna att vara tyst, filmen har börjat. Själva filmen var mycket bättre än jag trodde den skulle vara så det var bra. Sen på tåget hem insåg jag mitt fel under dagen, har slarvat med mina piller:-( får sitta på tåget hem och plågas, hemma sen så hjälper inte pillerna så bra får bara ondare och ondare, tillslut vet jag inte hur jag ska göra, kan inte ligga, sitta eller nått annat, så tar min ny duschade dotter och dressar henne för en tur i vagnen och tvingar maken att klä sig och ut på en promis för jag avlider:-( och på det har jag nu tagit mina cortison tabl så min natt lär bli ett helvete:-( när jag får så ont att jag vill dö så tar jag en insomningstabl och hoppas jag somnar... Jag får utvärdera natten i morgon, på återseende :-) god natt!!!!!!

Här får ni dagens bokstav Z

Z

Denna bokstav vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva. Zoo?? Zebrarandiga kläder kanske isåfall är jag tacksam för att det inte är modernt( läste om det på soulsister ) 

Av mammas-lilja - 11 augusti 2011 23:29

Y

Jag är tacksam för mitt Yrke och väldigt stolt, jag jobbar natt på ett demensboende, jag har testat andra yrken och arb platser och längtar tillbaka varje gång.

 
Av mammas-lilja - 11 augusti 2011 23:28

Så gissa vad jag gjort idag??? Ja ni gissade rätt!!! Jag tog min piller kl 07:30 och vid 9:45 gick det inte längre att ligga på soffan så förflyttade mig till sängen och roade mig med korsord och leka med Iphone och prata i luren men det är så jobbigt när mina vänner frågar hur jag mår? Så vill jag inte bryta ihop, så det gör jag när jag lägger på så min make får trösta mig istället, men jag låg där till 12:30, och då proppa jag mig full med piller så jag skulle kunna äta, satt uppe i 20 min sen tillbaka till sängen fram till 16 tiden då den värsta smärtan la sig,  ok jag var upp på toa några tusen gånger däremellan för jag har inte sluta blöda, som är den största anledningen till varför jag plågar mig själv med cortison, hade en tanke i dag att jag ska sluta med cortisonet i morgon men jag ska testa att ta det till natten igen och se om det funkar bättre, inte för jag tror det men jag måste testa.Det sjuka är när denna jävla smärtan lägger sig kommer den andra fram ( eller nä den känner jag också av för min mage krampar som gör att den smärtan blir värre) så då har jag ont i sidan och i baken istället, då kan jag knappt sitta eller ligga!!! Den dagen jag blir frisk vill jag aldrig mer äta smärtlindring, inte ens Alvedon någonsin igen..... 

Av mammas-lilja - 10 augusti 2011 23:48

Och i dag har jag pratat med mott och jag måste fortsätta med min cortison tabl för man får inte sluta tvärt för kroppen slutar att producera eget när man tillsätter utifrån. Så från kl 11 till 16 låg jag i min säng och kved av smärta:( och veta att jag måste gå igenom samma sak i morgon är inte roligt någonstans. Och mitt hjärta fick sig en turn till då B kommer in till mig när jag gråter som mest för jag hade så jävla ont och säger förlåt mamma och upprepar det om och om igen och hur mycket jag säger att hon inte gjort nått utan att mamma har ont så fortsätter hon att säga förlåt. Och när jag sen nattar henne så säger jag på nytt till henne att hon inte gjort nått så säger hon förlåt och mamma bara glad inte ledsen, och hur förklarar man för ett litet barn att mamma är sjuk?? Hatar det här, ni kan inte förstå hur less jag är, och knäckt och deprimerad och allt annat skit som detta skit drar med sig!!!!!! 

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Buzzador

Räknare


Ovido - Quiz & Flashcards