Alla inlägg den 21 mars 2011

Av mammas-lilja - 21 mars 2011 23:25

En annan rolig grej hände strax efter vi flyttade hit och denna tidiga vintermorgon med massa snö och minus grader hade jag glömt ställa ut soporna så stod jag i köket när jag hör sopbilen åka härifrån så i mina rosa tofflor och ut med soporna och jag börjar springa efter sopbilen och den svänger upp och backar sen så chauffören ser mig och då stannar jag och jag ser att han skrattar.. Ja jag kommer springande i mina rosa tofflor och mitt vackra nattlinne med nalle puh och håret stod ut åt alla håll och jag viftade vilt med mina armar så jag kände inte att det var kallt utan byxor, visst nattlinnet gick ner till knäna men är det minus hjälper inte det. Så då vänder jag om nu när han vet att han ska tömma mina sopor och då står flera av mina grannar och bara stirrar på mig på parkeringen och jag kände mig väldigt dum då.

Av mammas-lilja - 21 mars 2011 23:08

Jag ligger i min säng och försöker sova men tror John Blund missade mig för maken sover så sött bredvid mig;) och jag tänker på alla knasiga saker som hänt här. Som tex jag jobbar natt, och denna underbara sommar morgonen, solen sken även igenom mina rullgardiner så jag hade en sjal över mina ögon, och ett nattlinne med nalle puh och nasse på, då låge jag i sängen och lyssnade på hur rosenbusken skrapade mot rutan. Och jag försökte sova men det gick inte, ju mer jag försökte ju mindre kunde jag sova, tillslut stod jag inte ut. Hoppa i mina rosa tofflor och ut på baksidan, min baksida gränsar mot en gångbana och inte en sådan hög häck, och häcksaxen i högsta hugg och jag klippte som en galning, klippte ner den ända ner till marken, och mina grannar på andra sidan gångbanan bara stod och stirrade på mig, jag kan inte sett klok ut med håret stod ut överallt min sjal runt halsen och nalle puh nattlinnet...men tyst blev det i rummet;)

Av mammas-lilja - 21 mars 2011 21:41

Jag måste säga att du strålar som en sol nu och det var så länge sen sist som jag såg dig vara så lycklig som du är nu och det är så underbart att se, och vi båda vet varför, så man kan inte annat säga än att det var det rätta och jag är så glad för dig, för jag har fått dig tillbaka till mig. Och skoja inte att jag har saknat dig, för det har jag. För du vet att jag älskar dig min älskarinna;)

Av mammas-lilja - 21 mars 2011 21:30

Min syn på mitt högra öga är rubbat, vet inte vad som är fel ser suddigt fast jag sätter i en ny lins så måste till en optiker och jag behöver köpa glasögonen, och det är ju inte direkt billigt:( och nu vill jag att det ska bli torsdag. Jag vill ha en remiss till en snäll kirurg för jag ingen som jag kan ta med mig att skälla på kirurgen för alla jag känner är ju såå snälla, för det är ju mitt jobb att skälla. Och när tors är här är det bara en dag kvar tills fredag...

Av mammas-lilja - 21 mars 2011 21:21

Det där var bara skit ju:( då var 112-på liv och död mycket bättre. Så efter halva programmet gick jag in i duschen, nu ligger jag i sängen och väntar på John Blund ska komma och strö sov pulver över mig. 

Av mammas-lilja - 21 mars 2011 20:02

Min dag i dag....har bestått av mycket sömn, lämna B och hem ringde mott och bad de skriva ut Alvedon till mig, sen somnade jag och sov till och från i 4 timmar sen var jag tvungen att kliva upp då var kl 14 för att inte sova bort hela dagen. Men är fortfarande trött, trött, trött men nu ska jag se 112-poliser.

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Buzzador

Räknare


Ovido - Quiz & Flashcards